Parhaat vinkit ja luonnolliset rohdot flunssaa vastaan

Oletko ollut tälle syksylle flunssassa tai onko flunssa vähintäänkin odotettavissa, kunhan talvi pamahtaa päälle? Tässä kirjoituksessa kerron sinulle tehokkaista aseista flunssapöpöjä vastaan. Ne toimivat sekä ennaltaehkäisevästi että vahingon jo tapahduttua.

Nämä vinkit jaoin jo syyskuussa uutiskirjeessä, mutta koska olen saanut antaa flunssan taltutus neuvoja viime aikoina sekä asiakkailleni että lähipiirilleni, ajattelin julkaista tekstin myös täällä blogin puolella. 
Itse en ole ollut kipeä naismuistiin ja uskallan väittää, että näillä rohdoilla on osuutta asiaan.

Kurkumadrinkki

Kurkuman eksoottinen maku ei suinkaan ole ainoa syy, miksi kyseinen juurikasvi löytänyt tiensä lautasellemme, vaan kurkuman lääkinnälliset vaikutukset on tunnettu jo vuosituhansia.

Kurkuman kurkumiini lievittää kipua ja tulehdusta. Sen antioksidanttipitoisuus on korkea ja sillä on antibakteerisia ja antikarsinogeenisia ominaisuuksia. Tosin sanoen pahat pöpöt loittoavat ja elimistöä rappeuttava hapetusstressi hidastuu. Nuo ominaisuudet saat käyttöösi, kun nautit kurkumaa vähintään 1 tl päivässä. Myös tuore kurkuma kannattaa napata ostoskoriin kaupan heviosastolta.Tehokas kurkumadrinkki valmistuu näin:Laita lasiin 1 tl kurkumaa + rouhaisu mustapippuria. Kaada päälle puoli dl kiehuvaa vettä (tai enemmän, jos haluat). Anna tekeytyä 5 min. ja nauti.

*Mustapippuri ja kuumuus tehostavat kurkumiinin vaikutuksia.

 

Kurkumadrinkki

 

Valkosipuliöljy

Valkosipulin antibakteeriset ominaisuudet toimivat luonnon omana antibioottina nuhaan, yskään ja vilustumisoireisiin. Samalla hyödyt valkosipulin kyvystä parantaa veren rasva-arvoja ja estää verisuonten kalkkitutumista.

Tämä öljy on helppo tapa ottaa valkosipuli päivittäiseen käyttöön:Laita kannelliseen lasipurkkiin 5 kuorittua ja pilkottua valkosipulin kynttä + 1 dl öliiviöljyä. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään vuorokausi. Nauti sen jälkeen esim. ruoanvalmistuksessa tai salaatinkastikkeena.

Öljy irrottaa valkosipulista vaikuttavia ainesosia, ja tällä tavalla myös herkkävatsaiset voivat nauttia valkosipulin tehosta sekä mausta lempeällä tavalla.

 

Sokeridetox

Immuunipuolustuksesi sijaitsee valtaosin suolistossasi, joten yksikään nyt antamistani rohdoista ei auta, jos suolistopöpösi ovat jatkuvasti rempallaan. Sokeri on sairautta ylläpitävien ja sairauteen altistavien bakteerien lempiruokaa, joten sen jatkuva puputtaminen on varma tie heikentyneeseen terveyteen. Kipeänä ei siis kannata turvautua Jaffaan ja karkkipussiin, kuten useimmilla on tapana. Ne kun eivät ainakaan nopeuta paranemista!

Irti sokerikierteestä

Jos haluat haitallisesta sokerista eroon tehokkain ja ohjatuin askelin varaa paikkasi suositulle Taltuta makeanhimo -verkkokurssille. Seuraavan kerran kurssi starttaa 7.1. Katso lisätiedot TÄÄLTÄ ja aloita vuosi 2016 ilman epäonnistuneiksi tuomittuja karkkilakkoja.

 

Inkivääririisi

Moni tietää inkiväärin helpottavat pahoinvointia, mutta sitä kannattaa nauttia myös kipuun ja tulehdukseen. Sen antioksidantit suojaavat elimistöäsi taudinaiheuttajilta, joten tätäkin rohtoa kannattaa käyttää, vaikka pöpöt eivät olisikaan vielä näköpiirissä.

Inkivääririisi syntyy helposti vihannesosaston antimista:Pienen kukkakkaalin kukinnot raastettuna + pala sipulia hienonnettuna + peukalon pään kokoinen pala tuoretta inkivääriä rastettuna. Pyörittele pannulla keskilämmöllä kookosöljyn kera, kunnes seos on pehmennyt. Anna hautua hetken ja nauti lisäkkeenä.

Tämä resepti löytyy myös Ravitseva Detox -ohjelmastani. Jos haluat antaa kyytiä pöpöjen lisäksi myös kuonalle, tutustu puhdistusohjelmaan TÄSTÄ.

 

Propolismakeinen

Propolis eli mehiläiskittivaha on luonnon oma ihmeaine, jonka avulla mehiläiset pitävät taudinaiheuttajat pois pesästään. Se sisältää antibakteeristen ominaisuuksien lisäksi runsaasti myös terveyttä tukevia vitamiineja ja entsyymejä.Propoliksen nauttiminen käy makealla tavalla näin:

Ota teelusikallinen suomalaista luomuhunajaa ja annostele sen päälle 5 tippaa propolisuutetta*. Nauti saman tien.

*Propolisuutetta myydään luontaistuotekaupoissa. Suosi suomalaista.

Propolismakeinen

Nyt kannustan sinua ottamaan nämä vinkit käyttöön saman tien ja varmistamaan energinen pakkaskausi!

 

♥ Leeni

PS. Mikäli haluat saada kuukausittaisen uutiskirjeen sisältäen hyvän olon vinkkejä ja vip-etuja, klikkaa TÄNNE.

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

Käy lataamassa
Maksuttomat oppaat