Voita liput I love me 2019 -messuille + aivo-suoliyhteys

Living Nutrition Your Flora

Olen mukana I love me -messuilla ties kuinka monennetta vuotta. Messuthan ovat kasvaneet Pohjois-Euroopan suurimmaksi hyvinvointitapahtumaksi, jossa kokoonnutaan yhteen kauneuden, terveyden ja luonnonmukaisuuden äärelle. Tänä vuonna messut järjestetään 18.–20.10. tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa.

Itse odotan messuilta eniten luonnonkosmetiikan ja terveystuotteiden osastoja sekä niiden messutarjouksia. Hankintalistalla on mm. luonnonkosmetiikan ripsiväri, seerumi ja naamio sekä muutama lisäravinne.

Ette varmaan ole yllättyneitä, että yksi lemppariosastoistani on PUR. Ilokseni saan arpoa yhdessä heidän kanssaan messuliput sinulle ja ystävällesi. Lisäksi arvonnan voittaja saa hakea PUR:n osastolta 6h100 ainutlaatuisen maitohappobakteerivalmisteen.

Living Nutrition Your Flora

Kyseessä on Living Nutrition Your Flora -sarjan tuote, joka on räätälöity ennen kaikkea rauhoittamaan vatsaa. Kyseinen sarja on ollut itselläni käytössä noin vuoden, ja voin vilpittömästi sanoa, että kyseessä on laadukas valmiste.

Living Nutrition, Your Flora Tranquil -valmiste

Valmiste sisältää perinteisellä kefiiri-kombucha-menetelmällä fermentoitua, GMO-vapaata luomusoijamaitoa (Kefi-soya™), maustefenkolia sekä kamomillaa, joita on esimerkiksi Rooman ja Kreikan yrttihoitoperinteessä käytetty rentouttavan ja ruoansulatuskanavaa tasapainottavan vaikutuksensa ansiosta. Sisältää elävän viljelmän maitohappobakteereita (35 eri bakteerilajiketta) , jotka täysravintoon kiinnittyneenä selviytyvät tutkitun tehokkaasti ruoansulatuskanavaan.

Tästä voit lukea tuotteesta tarkemmin.

Arvontaan kuuluva tuote sopii loistavasti PUR:n tämän vuoden messuteemaan, joka on aivo-suoliyhteys. Heidän toimesta pohditaan muun muassa: Miten suolistomikrobit vaikuttavat aivoihimme? Miten voimme elämäntavoilla ja ruokavaliolla vaikuttaa aivo- ja mielenterveyteen?

Tästä näet PUR:n messuohjelman tarkemmin. Itseäni kiinnostaa suolistoaiheiden lisäksi Satu Järvilehdon ja Katja Rikalan homepaattiset vinkit joka kodin ensiapulaukkuun. Satu on meidän perheen luottohomeopaatti, jonka apu on ollut korvaamatonta.

Homeopatian käytöstä en ole kanavissani juurikaan puhunut johtuen voimakkaasta negatiivisesta asenneilmastosta, joka Suomessa homeopatiaa kohtaan on. Toivon, että Sadun ja Katjan tuore kirja murtaa ennakkoluuloja ja muuttaa asenneilmastoa parempaan.

Näin osallistut I love me 2019 -messulippuarvontaan

Osallistuminen tapahtuu Instagram tililläni. Suuntaa sinne tästä linkistä ja etsi sieltä kuva, joka näkyy myös tässä alla. Arvontaan pääset osallistumaan ko. kuvan kommenttikentässä 10.10. klo 23.59 saakka

I love me -messuliput 2019

Onnea arvontaan ja toivottavasti tavataan messuilla!

♥ Leeni

Seuraa minua myös: Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinissa

Haluatko välttää turhan sokerin? Lataa ILMAINEN opas tästä

 

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

Lataa maksuttomat
oppaat omaksesi!