Kokonaisuus on osien summa

Lähestymistapani terveyteen on kokonaisvaltainen. Hyvä olo on monien asioiden summa, ja se lähtee meistä itsestämme. Kokonaisuudessa on huomioitava, miten syömme, nukumme, liikumme, ajattelemme ja miten käytämme aikamme. Valmennusta ohjaa periaate, jonka mukaan onnellisuus kumpuaa fyysisen ja henkisen kehon tasapainosta.

Olemme sitä, miten ruoka imeytyy

Keholle sopiva ravinto on tärkeä, mutta ei suora tie terveyteen. Hyväkin ruokavalio menee hukkaan, jos ruoansulatus ja ravinteiden imeytyminen eivät ole kohdallaan. Vatsan ja suoliston tasapainoinen toiminta mahdollistavat omalle keholle sopivan painon, energisyyden, rautaisen vastustuskyvyn ja terveyttä hehkuvan olemuksen saavuttamisen. Valmennukseessa huomioidaan suoliston asema terveyden kulmakivenä, ja tartutaan vaivoihin,  joiden luulit olevan osa normaalia elämää.

Kehosi on viisas

Hyvinvointia ei voi ulkoistaa, eikä hyvä olo löydy ilman yhteyttä omaan kehoon. Valmennuksen tavoitteena on saavuttaa ymmärrys siitä, mitkä valinnat sopivat parhaiten juuri sinulle, ja kuinka opit tuntemaan kehosi tehdäksesi muutoksia, jotka tuovat pysyviä tuloksia.

Hyvinvointi ei ole suoritus

Hyvinvointia ei saa suorittamalla. Se ei ole sprintti, joka toteutetaan hammasta purren ja väkisin hymyillen. Terveellinen elämäntapa ei edistä terveyttä, jos lähtökohta on “pitäisi”. Aito hyvä olo on pakottomuutta, se löytyy tekemällä oikeita asioita sopivasti. Valmennuksen lähtökohtana on päästää irti ulkoisista pakoista sekä rajoittavista ajatus- ja toimintamalleista ja löytää ilo muutokseen sisältä päin.

(Ajatuksiani hyvinvoinnin suorittamisesta voi lukea lisää tästä.)

Ansaitset parasta

Sinua on olemassa vain yksi uniikki kappale. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole itsekästä – saatika asia, jota voisi seurauksetta lykätä hamaan tulevaisuuteen. Jokainen hetki on mahdollisuus tehdä valinta, joten mikset valitsisi uniikille itsellesi parasta? Tarkoittaa se sitten ravinteikasta ruokaa, laaduksta unta, voimistavia ihmissuhteita tai stressitöntä arkea. Niistä jokaiseen voit ja haluat vaikuttaa, kun tiedostat tärkeytesi ja arvostat itseäsi aidosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.