Eroon makeanhimosta - vapaudu sokerikoukusta

Leeni Viion esikoistietokirjassa päästään eroon makeanhimosta ja sanotaan hyvästit kitukuureille, lakoille ja jojoilulle.

Tilaa hyvät arvostelut saanut tietokirja omaksesi nyt!

Haluatko tietää:

Jos nyökkäsit, on Eroon makeanhimosta – näin vapaudut sokerikoukusta -kirja sinua varten!

Leeni Viion suositun esikoistietokirjan avulla voit viimein heittää hyvästit epäonnistuneille karkkilakoille sekä jojoilulle ja oppia elämäntavan, jolla sitkeäkin makeanhimo sammuu – ja pysyy myös jatkossa loitolla.

Mitä kirja tarjoaa:

“Eroon makeanhimosta – näin vapaudut sokerikoukusta” ohjaa pysyvään muutokseen selvittämällä, mistä makeanhimo johtuu, mikä sitä pitää yllä ja mikä saa sen tiukentamaan otettaan, kun kaikki keinot on jo kokeiltu. Käytännöllisessä ja kannustavassa teoksessa tutustutaan kymmeneen makeanhimon syyhyn vääränlaisesta ravinnosta stressiin ja väsymyksestä suoliston epätasapainoon. Tutkittuun tietoon ja testattuun käytäntöön perustuva ainutlaatuinen tietokirja auttaa omaksumaan tavat, joiden avulla sokerinhimo sammuu.

Palautteita kirjasta:

Saat tärkeät opit mm. näistä aiheista:

Palautteita kirjasta:

Palautteita kirjasta:

Kirjan kirjoittajasta

Leeni Viio

SOSIOLOGI, VTM, DIPLOMIRAVINTONEUVOJA

Kirjan on kirjoittanut VTM, sosiologi Leeni Viio (s. 1984) on makeanhimoon perehtynyt diplomiravintoneuvoja. Työssään hän auttaa löytämään tasapainoisen elämäntavan, jolla korvata lyhytaikaiset kuurit ja kitudieetit. Hän tietää mistä puhuu: kymmenen vuotta sitten karkkipussi oli Viion jokapäiväinen kaveri, kunnes hän löysi elämäntavan, jota makeanhimo ei enää hallitse.