Kuuntele Eroon makeanhimosta -äänikirja maksutta

Irti makeanhimosta kirja

Pähkäiletkö edelleen, miten päästä irti makeanhimosta ja vähentää sokeria? Jos nyökkäsit, veikkaan, ettet ole vielä tarttunut kirjaan Eroon makeanhimosta – näin vapaudut sokerikoukusta. Kirja on saatavilla painetun kirjan lisäksi myös e- ja äänikirjana. Nyt saan tarjota sen sinulle sähköisessä muodossa maksutta, sillä Storytel tarjoaa uusille käyttäjille ilmaista kuunteluaikaa 30 vuorokautta.

TÄSTÄ pääset aloittamaan kokeilujakson ja heittämään makeanhimolle hyvästit fiksuilla tavoilla! Samalla saat nauttia Storytelin koko muusta valikoimasta.

Kampanjan ehdot:

 • Maksuton kokeilujakso koskee Storytelin uusia asiakkaita.
 • Kokeilujakso ei sido pidempään jäsenyyteen.
 • Jäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa. Irtisanomatta se jatkuu maksullisena.

Eroon makeanhimosta kirja-arvostelu


Tässä muutama Instagramin kautta saamani palaute Eroon makeanhimosta -kirjasta:

“Nyt sun uutta kirjaa selailleena ja lukeneena en voi kun tulla kiittämään. Vihdoin joku teos, joka valottaa nimenomaan sokerin kaikkia eri puolia, eri muodoissaan ja tuotteissaan ja vaikutuksia. En ole oikein osannut esittää näitä asioita ystäville, just vaikka verensokerin nousua, napostelun huonoutta, taatelien yletöntä syömistä karkkien sijasta, rasvatonta ruokavaliota. KIITOS <3 Tärkeää tietoa yksien kansien välissä.”

“Mä tosiaan kuuntelin jo äänikirjana ja aion siis kuunnella uudestaan ja lukeakin osittain. Halusin vain sanoa, että vähänkö on HYVÄ, varsinainen terveysteko. Saisi jokainen suomalainen lukea. Olen seurannut sua jo pitkään ja paljon tuttujakin asioista, mutta paljon uuttakin sekä monia ahaa-elämyksiä. Tykkään myös kielestä ja kielikuvista.”

“Minut kirja ainakin herätti. Näkyvä ja lisätty sokeri on julistettu pannaan ja kauppatilauksen tein hyvin sokeritietoisesti. Kaikkea en kerralla muuttanut, vaan jätin pois kaiken turhan valkoisen höttön ja sokerin. Lasten jogurtti vaihtui maustamattomaan ja sen kylkeen saavat marjoja. Uskon kirjasta hyötyvän jokaisen.”

“Kuuntelin kolmisen viikkoa sitten sun kirjan ja oon siitä lähtien ollut ilman lisättyä sokeria. Ja olo on jo nyt ihan erilainen. Aina ennen on tuntunut piinalta olla ilman herkkuja, nyt on vaan kiitollinen olo, kun SAAN olla ilman sokeriherkkuja.”

Irti makeanhimosta kirja

Eroon makeanhimosta -kirja sopii moneen tarkoitukseen – on tavoitteenasi sitten:

 • Päästä voimakkaasta makeanhimosta eroon
 • Saada selville makeanhimon syyt ja ratkaista ne
 • Tehdä elämäntapamuutos onnistuneesti
 • Karsia turha sokeri ruokavaliosta ja löytää sokerille vaihtoehtoja
 • Oppia lukemaan tuoteselosteita ja bongaamaan yllättävät piilosokerin lähteet
 • Muuttamaan makutottumuksia pois liiasta makeasta
 • Alkaa herkutella terveellisemmin ja ravitsevammin
 • Oivaltaa, mitkä kaikki tekijät ovat yhteydessä makeanhimoon ja miksi liiallinen sokerin syöminen ei kannata (kyse on paljon muustakin kuin painonhallinnasta).

Klikkaa siis TÄSTÄ kuukauden ilmaiseen Storytel-kokeiluun, ja pääse irti makeanhimosta tavoilla, jotka oikeasti toimivat.

 

♥ Leeni

Seuraa minua myös: Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinissa

Haluatko välttää turhan sokerin? Lataa ILMAINEN opas tästä

 

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

Lataa maksuttomat
oppaat omaksesi!