Apua, repsahdin… Näin pääset takaisin ruotuun!

Mitä tehdä kun repsahtaa

Miten pääsen takaisin ruotuun? Mitä tehdä, kun repsahtaa? Kuinka onnistun elämäntapamuutoksessa ja miten muuttaa terveelliset elämäntavat rutiiniksi?

Todella hyviä kysymyksiä, joita moni pohtii etenkin kesän grillaus–jäätelö–alkoholikauden jälkeen ja tammikuussa, kun takana loppuvuoden pitkä juhlasesonki.

Tänne blogin puolelle en olekaan vielä vinkannut videosta, jolla käyn näitä kysymyksiä läpi yhdessä Adama Sofian kanssa. Adaman kanssa jaamme yhteisen kiinnostuksen positiiviseen psykologiaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joten oli antoisaa koota yhdessä vinkkejä myös teille!

Video antaa vastaukset em. kysymyksiin sekä lisäksi näihin:

  • Miksi oma asenne ja “mindset” on olennainen missä tahansa muutoksessa?
  • Miksi ei kannata käyttää sanaa “repsahtaminen”?
  • Onko kaikki tai ei -mitään ajattelusta hyötyä?
  • Miten löytää oikea motivaatio?
  • Milloin kakkupala kannattaa ottaa?

Videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

…Ja kun pääsimme Adaman kanssa vauhtiin, kuvasimme myös toisen videon.

Adama toivoi aiheeksi mitäpä muutakaan kuin makeanhimoa, joten mikäli sokerin käyttö on lähtenyt sinulta hallinnasta, koet epämukavaa oloa liiallisesta sokerista ja haluat oppia, kuinka makeanhimon voi selättää, kannattaa katsoa myös tämä toinen videomme.

Sokerikoukusta ja makeanhimon selättämisestä puhuminen on minulle aina yhtä innostavaa, joten haasteita oli, että saatiin tiivistettyä vinkit 12 minuuttiin… ;)

Katso video alta tai tästä linkistä.

PS. Teemme Adaman kanssa videoita myös jatkossa, joten laittaakaa aihetoiveita Instagramiin tai tänne kommenttiboxiin.

Ja vielä muistutus sokerikoukun kanssa painiville

Tämän vuoden viimeinen Taltuta makeanhimo -valmennus starttasi juuri, mutta mukaan ehtii vain tämän viikon loppuun saakka!

Eli nyt kannattaa toimia, mikäli sokeri hallitsee sinua ja haluat oppia keinot, joilla makeanhimo lähtee ja pysyy poissa – fiksusti ja tasapainoisesti (kyse ei ole kitukuurista).

Koen hallitsevani mielitekoja, jos niitä tulee. Pöhötys on lähtenyt, kasvot etenkin kirkastuneet. Rasvaa on hieman lähtenyt kehosta. Olen myös energisempi, tyytyväisempi ja positiivisempi.

Nyt minusta vahvasti tuntuu että olen päässyt irti sokeririippuvuudesta, ainakin valkoisesta sokerista iäksi! Kurssi auttoi pysähtymään ruoan äärelle, ymmärtämään mitä se minulle merkitsee ja syönkö tunteeseen vai nälkään. Nyt osaan käsitellä tunnetta makeanhimon takana.

Parhaimmat tekemäni kaupat ja paras kurssi ikinä! Erittäin kattava kurssi ja loistava tukihenkilö koko kurssin ajan. Voin lämpimästi suositella kaikille joita sokeri pitää otteessaan!
 Siitä koukusta voi oikeasti päästä irti! // Mirjami

TÄSTÄ löydät kaikki tiedot kurssista, aikaisempien osallistujien palautteita ja ilmoittautumislinkin.

Tervetuloa onnistumaan!

♥ Leeni

Seuraa minua myös: Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinissa

Haluatko välttää turhan sokerin? Lataa ILMAINEN opas tästä

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

Käy lataamassa
Maksuttomat oppaat