Päästä irti ja luo tilaa uudelle

Nyt on aika astua vuoteen 2014. Tavallisesti suunnittelemme vuoden vaihteen kynnyksellä, mitä asioita tulevaan vuoteen haluamme sisällyttää. Mitä jos tekisit tällä kertaa jotain hieman erilaista? Sen sijaan, että miettisit ”mitä haluan”, visioisit mielessäsi näkymän ”miten aion elää”. Se voi olla esimerkiksi ystävällisesti, intohimoisesti, rennosti tai vaikkapa hetkeen tarttuen.

”Miten” määreet suuntaviivoinasi käy läpi asioita, jotka eivät omalla kohdallasi palvele noiden määreiden näköistä elämää. Lopputuloksena syntyy lista asioista, joista on aika päästää irti. Mitä nuo asiat voisivat olla sinulle vuonna 2014?

Päästä irti

Jos harjoituksen alku takkuilee, voit ottaa vauhtia tästä ”luopumislistasta”. Lopputulokseksi uskallan luvata stressittömän ja kepeän olon.

 • Päästän irti halusta olla jatkuvasti enemmän ja parempi.

 • Päästän irti tarpeesta kontrolloida elämää ja olosuhteita.

 • Päästän irti pyrkimyksestä miellyttää muita.

 • Päästän irti asioiden ylianalysoimisesta.

 • Päästän irti negatiivisesta puheesta itseäni kohtaan.

 • Päästän irti taipumuksesta kritisoida asioita ja ihmisiä.

 • Päästän irti emotionaalisesti raskaista ihmissuhteista.

 • Päästän irti menneisyyteen takertumisesta.

 • Päästän irti halusta tuomita ja olla oikeassa.

Päästämällä irti luot tilaa uusille voimaannuttaville asioille, ihmisille, tunteille ja kokemuksille. Niitä odotellen toivotan mitä parhainta vuoden viimeistä päivää sinulle ihanainen lukija! Kiitos, että olen saanut jakaa kanssasi hyvää oloa ja iloa ♥

♥ Leeni

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

2 Responses

 1. Olipas pudistava kirjoitus. Minä aioin elää tämän vuoden itselle armollisesti. Siihen sopii myös luopumislistan laatiminen. Siitä taitaa tulla aika pitkä :)

  Terveisin: Eika

  Ps. Kiitos ihanista blogikirjoituksista. Olen säännöllinen lukija, mutta nyt kommentoin ekaa kertaa. Hyvää vuotta 2014 sinulle!

  1. Ihanaa, että olet löytänyt sopivan “miten” otteen alkaneeseen vuoteen! Armollisuus itseä – ja toisia – kohtaan tuntuu olevan monelta tänä päivänä hukassa, joten sitä mahtuu kyllä lisää tähän maailmaan.

   Lempeitä talvipäiviä sinulle ja mukavaa, että olet blogin taajuudella :)

Comments are closed.

Käy lataamassa
Maksuttomat oppaat