Leeni ja Mona – YouTube-kanava paremman lapsiarjen puolesta!

leeni ja mona youtube kanava

Iloisia uutisia! Minä ja Mona Visuri Mona’s Daily Style -blogin takaa perustettiin äitiyteen keskittyvä Youtube-kanava. Idea syntyi, kun huomasimme, että meidän ajatukset äitiydestä ja lapsiarjesta kohtaavat monella tavoin. Olemme kiinnostuneita hyvinvoinnista ja siitä, miten säilyttää ilo ja jaksaminen lapsiarjen keskellä. Kanavalla jaamme hyväksi kokemiamme vinkkejä niin äitien kuin lasten hyvinvointiin – mikä meillä toimii ja mikä ei.

Hauska sattuma on, että lapsillamme on tasan vuoden ikäero; minun tyttäreni täyttää kesällä 2 vuotta, Monan poika vuoden. Täten kanavalla riittää juttuja niin taapero- kuin vauvaelämästä. Eikä unohdeta raskautta eikä synnytystä! Myös niistä riittää puhuttavaa.

Tähän mennessä olemme julkaisseet kaksi videota: vinkkejä imetykseen ja sormiruokailuun. Molemmat tärkeitä aiheita meille!

Haluamme, että kanava on paikka, jossa myös te saatte äänen. Eli kommentoikaa, lähettäkää aihetoiveita ja kysykää. Myös vertaistuki on varmasti paikallaan ihan jokaiselle mamalle.

Laita Leeni ja Mona -kanava seurantaan tästä. Tervetuloa matkaan!

♥ Leeni

Seuraa minua myös: Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinissa

Haluaako teidän perhe välttää turhan sokerin? Lataa ILMAINEN opas tästä

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

Lataa maksuttomat
oppaat omaksesi!