Leeni ja Mona – YouTube-kanava paremman lapsiarjen puolesta!

leeni ja mona youtube kanava

Iloisia uutisia! Minä ja Mona Visuri Mona’s Daily Style -blogin takaa perustettiin äitiyteen keskittyvä Youtube-kanava. Idea syntyi, kun huomasimme, että meidän ajatukset äitiydestä ja lapsiarjesta kohtaavat monella tavoin. Olemme kiinnostuneita hyvinvoinnista ja siitä, miten säilyttää ilo ja jaksaminen lapsiarjen keskellä. Kanavalla jaamme hyväksi kokemiamme vinkkejä niin äitien kuin lasten hyvinvointiin – mikä meillä toimii ja mikä ei.

Hauska sattuma on, että lapsillamme on tasan vuoden ikäero; minun tyttäreni täyttää kesällä 2 vuotta, Monan poika vuoden. Täten kanavalla riittää juttuja niin taapero- kuin vauvaelämästä. Eikä unohdeta raskautta eikä synnytystä! Myös niistä riittää puhuttavaa.

Tähän mennessä olemme julkaisseet kaksi videota: vinkkejä imetykseen ja sormiruokailuun. Molemmat tärkeitä aiheita meille!

Haluamme, että kanava on paikka, jossa myös te saatte äänen. Eli kommentoikaa, lähettäkää aihetoiveita ja kysykää. Myös vertaistuki on varmasti paikallaan ihan jokaiselle mamalle.

Laita Leeni ja Mona -kanava seurantaan tästä. Tervetuloa matkaan!

♥ Leeni

Seuraa minua myös: Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinissa

Haluaako teidän perhe välttää turhan sokerin? Lataa ILMAINEN opas tästä

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

2 Responses

  1. Treenaan vatsoja aika fiiliksen mukaan, mutta tosiaan aika paljon niitä tulee treenailtua tuon akrobatian ja kehonhallintatreenin mukana. Nyt pitkästä aikaa aloin taas ottamaan niitä enemmän salitreenin loppuun, koska alkoi taas tulla fiilis, että haluaisi coreen hieman lisää jerkkua. Itsellä tuo vatsojen treenaaminen (omana osionaan) ei meinaan edes vaikuta vatsalihasten ulkoasuun (mulla geneettisesti ulkonevat vatsalihakset), mutta toki en osaa sitten sanoa, että onko pohja niissä nuoruusvuosien treeneissä sen verran vahva, että ne pysyvät yllä muun epäsuoran treenin ohessa. Vatsatreenin laiminlyönti kyllä syö sitten voimapuolta mulla aika vahvasti, mutta liikespesifissä (arkobatia tms.) menossa ne kyllä pysyvät yllä juurikin niitä kyseisiä liikkeitä tekemällä. :)

    1. Varmasti vaikuttaa nuoruusvuosien jumpat ja hyvä pohja pysyy, vaikka suoraa treeniä ei tulisikaan. Sen sijaan jos aikuisena aloittaa miltei nollasta, täytyy ylläpitoonkin käyttää paljon enemmän aikaa ja vaivaa.

      Itselläni vatsat ovat tulleet muun treenin ja liikkumisen ohella (ts. niitähän tulee vahvistettua miltei kaikessa), mutta nyt ensimmäistä kertaa tuntuu, että niitä kannattaisi treenata spesifisti. Vatsatreenit siis täällä agendalla ja oikeastaan olen siitä innoissani, sillä vatsoja on kiva tehdä ja ne on helppo ujuttaa kiireiseenkin lapsiarkeen :)

      PS. Ihana laji sinulla!

Comments are closed.

Käy lataamassa
Maksuttomat oppaat