Tekevälle sattuu – hyvässä ja pahassa…

Kuten otsikosta voit päätellä, on minun kesääni kuulunut kommellusta. Se on myös syy, miksi blogissa on ollut hiljaista. Jos siis olet odotellut edellisessä postauksessa lupaamiani lisävinkkejä Pariisiin, tarvitset nyt kärsivällisyyttä; Oikea käteni on paketissa eikä taivu näppäimistölle – vasemmalla kädellä näpyttely taas auttamattoman hidasta.

Mutta tekevälle sattuu ja sattumilla on tarkoituksensa. Sen olen saanut todeta elämässäni useita kertoja. Tällä kertaa innokas tekeminen tarkoitti surffiskeittausta, rullan alle osunutta ruuvia ja siitä seurannutta komeaa kaarilentoa kyynärpää edellä asfalttiin. Kiitos kyynärsuojan, tuloksena ainoastaan yksi murtuma ja kotiinviemisiksi sain ensiapupoliklinikalta nopean toipumisennusteen.

Tekevä ei mielellään pysähdy ja uskonkin, että tämän tapaturman tarkoitus minulle oli nimen omaan (pakko)loman ja levon pitäminen – yrittäjänä se kun ei ole aina itsestäänselvää. Eli jos ei hyvällä niin sitten pahalla, eikös? :)

 

leeniviio_armsplint

 

Jos aivan rehellinen olen, en heti tapaturman jälkeen ymmärtänyt hidastaa, ja nyt myös toinen käteni on kipeä ja kämmenselkä turvonnut – kiitos tietokoneen hiiren innokas käyttö siihen tottumattomalla vasemmalla kädellä.

Nyt siis viimeistään lienee aika julistaa virallinen paranemisloma alkaneeksi myös täällä blogin puolella. Luustovinkkejä kirjoitan sinulle heti käden parannuttua, koska murtumaa tai ei – luita voi ja kannattaa vahvistaa elämäntavoilla.

Pikavinkkinä jo nyt:

Niiden kuuluisten maitotuotteiden lisäksi – saa luusto rakennuspalikoita mm. seesaminsiemenistä, manteleista, luuliemestä, nokkosesta, vihreistä lehtivihanneksista, viikunoista, tofusta ja natosta – sekä sään salliessa auringon D-vitamiinista.

Nyt toivotan sinulle antoisaa kesän jatkoa! Huikkaan tänne heti, kun saan sormet taas tanssimaan näppäimistöllä.

Sillä välin löydät minut terveellisten vinkkien kera Instagramista (@leeniviio) sekä Facebookista. Pakkolomani ei niihin ulotu ;)

 

/Leeni

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

3 Responses

  1. Auh, toivottavasti paranet pian ja kiva kuulla, että löysit asiasta positiivisen puolen!

    1. Kiitos! Toipuminen on alkanut hyvin nyt, kun ymmärrän ja osaan ottaa rauhallisesti :)

Comments are closed.

Käy lataamassa
Maksuttomat oppaat