Virkistävä smoothieresepti

Mistä tietää, että kevät on tulossa? Keho alkaa janoamaan tuoretta ja raikasta!

Talvella pimeys ja pakkanen saavat meidät suunnistamaan lämpimien patojen ja keittojen äärelle. Salaatit, smoothiet ja tuoreet mehut eivät tunnu tarjoavan sitä täyteläisyyttä, jota keho ja mieli talven keskellä kaipavat. Ei liene sattumaa, että kaupan tuoreosaston tarjonta on melko erilainen kesällä kuin talvella – ainakin luomu- ja lähituotteiden osalta. Suosittelenkin antamaan vuodenaikojen vaikuttaa luonnollisella tavalla ruokavalintoihisi.

Kun aurinko alkaa hiljalleen sulattamaan katuja ja päivä pitenee, löytävät kirkkaat värit ja pirskahtelevat maut ainakin allekirjoittaneen keittiöön. Tehosekoitin on surissut viime aikoina kiitettävästi, ja tuloksena on ollut ihania mieltä ja kehoa energisoivia makunautintoja. Toki helmikuusta on vielä matkaa kevääseen, mutta keho tietää, mitä on tulossa.

Nyt ei jarrutella. Tämä aurinkoinen juoma herättää sinut, jos ei vielä kevääseen, niin ainakin uuteen päivään!

Aamunavaus -smoothie

1/2 omena
1 verigreippi
1 porkkana
3 sellerinvartta
pala inkivääriä

Laita ainekset paloiteltuna blenderiin ja surauta samettiseksi. Jos haluat smoothiesta juoksevamman, lisää vettä.

♥ Leeni

 

Tags:

Share Post

Samankaltaisia artikkeleita

One Response

Comments are closed.

Käy lataamassa
Maksuttomat oppaat